De legendes van Pendar

De legendes van Pendar

deel 5: De Salvorian Vorst
Jake, Juul en Lira hebben het gevecht met de Wensmaker net aan overleefd, maar niet zonder consequenties. Ze zijn gewond, uitgeput en ten einde raad. Zullen Narda en Markus weer bij zinnen komen? Waar zijn de laatste twee edelstenen? En wie is het gruwelijke meesterbrein? Volg onze helden naar het ruimteschip van een Pendarisch nomadenras. Samenzweringen staan in die Salvorian cultuur centraal, maar er is één krijger die een nieuwe betekenis aan het woord gluiperd geeft. Kunnen Jake en Lira zich staande houden tegen deze beruchte Salvorian krijgers?
Bestellen
De Legendes van Pendar

De Legendes van Pendar

Het Onomkeerbare Offer

In dit deel van het avontuur bereiden onze helden zich voor op de strijd. Een speciale dimensie om in te trainen lijkt de ultieme oplossing te zijn, maar zorgt voor een behoorlijke omweg. Jake en Lira maken kennis met de Wensmaker en kunnen er maar moeilijk achter komen wat zijn motivatie is om hen te helpen. Ook ontmoet het stel verschillende Pendarische wezens: Caebots, Danann, Parvolan en zelfs een Actabantur. Welke wezens zijn te vertrouwen en welke zijn uit op bloed? Wie is wie hij zegt dat hij is? Dat lees je in dit vierde deel van de Legendes van Pendar.


Jennifer Wagemans heeft de illustraties in haar boek zelf gemaakt. 

Bestellen
De legendes van Pendar

De legendes van Pendar

Het Sinistere Spel
Jake en Juul hebben hun avontuur in Frankrijk net aan overleefd en gelukkig hebben ze ook de eerste edelsteen weten te bemachtigen. Ondertussen kunnen ze vertrouwen op de steun van Jake’s oom Aug. Helaas zijn ze nog niet meer te weten gekomen over de identiteit van de persoon die de bibliotheek heeft aangevallen of over de locatie van de tweede magische edelsteen. In dit deel hopen Jake en Juul in een ziekenhuis rustig aan te sterken, maar helaas ligt er iets anders voor hen in het verschiet…
Bestellen