De Legendes van Pendar krijgt 3 sterren!

Mede Boekscout auteur Esther Geurts heeft het eerste deel van De Legendes van Pendar gelezen en dit is wat zij ervan vond.

‘It was one exciting ride.’

"Dat is hoe ik het boek kan beschrijven. Na elke pagina vroeg ik mij af wat er in de volgende zou gebeuren. De personages vallen van de ene wonderlijke plek in de andere. De wereld van Pendar zit vol magische plekken en wezens. Ik ben heel benieuwd naar de mysterieuze organisatie die achter Jake en Juul aan zit.

Om het gedrag en de acties van Jake heb ik vaak moeten lachen. Hij is precies zoals ik verwacht dat een jongen van zijn leeftijd zou reageren.

Van Juul weet ik nog niet ontzettend veel (behalve dat Jake haar kan ophemelen, daar is hij heel goed in), dus ik hoop dat ik haar in de volgende boeken beter leer kennen. Ook leuk dat op een gegeven moment het perspectief naar haar verschuift.
De tekeningen van de plekken, wezens en personages in het boek zijn een mooie toevoeging.

Het tempo in het verhaal is hoog. Zowel de personages als de lezer krijgen niet veel 'rust' tussendoor. Soms kon ik het daardoor even niet goed volgen. Ik moest af en toe teruglezen om te ontdekken wat er gebeurd was of waar Jake en/of Juul zich ook alweer bevonden. Ik mis nog een beetje de grote lijn van het verhaal, hoewel dat mij ook benieuwd maakt naar het vervolg!"

Ben jij net zo benieuwd naar meer Pendar als Esther? Mijn boeken zijn bij Boekscout te koop via het menu rechts :)


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De Legendes van Pendar krijgt 3 sterren!

Een kort, romantisch verhaal op Koningsdag

Een kort, romantisch verjaardagsverhaal

Een kort, nuchter Valentijnsverhaal

Een kort, romantisch Halloweenverhaal

Productief schrijven: werken schrijfsprintjes?